luni, 5 iunie 2017

Casting TEATRUL DE FOC

Mă rog, casting nu înseamnă că veţi da o probă, unde recitaţi o poezie, spuneţi un monolog şi cântaţi ceva. Înseamnă doar că Teatrul de Foc îşi înnoieşte trupa, caută oameni pasionaţi de teatru, care vor să experimenteze, să caute, să se exprime. Casting înseamnă că ne adunăm la un loc şi lucrăm împreună. Nu neapărat vom construi spectacole (deşi se cam întâmplă şi asta), cât încercăm să înţelegem ce e cu teatrul ăsta şi de ce nu putem fără el.

Pentru mai multe informaţii, vă rog să citiţi regulile trupei, care au rămas cam aceleaşi de 4 ani, cu amendamentul că nu ne propunem deloc să jucăm gratuit, numai că scopul principal nu este să câştigăm bani şi nici măcar să dăm reprezentaţii, ci să experimentăm, să ne dezvoltăm prin şi pentru teatru. Şi că acum ne propunem să lucrăm mai mult pe text. A, nici orarul de la 10-14 nu e bătut în cuie deocamdată, dar frecvenţa repetiţiilor este.

Iată câteva linkuri cu activitatea noastră de până acum (de altfel, cam tot ce am făcut este bine documentat pe acest blog). Vă stau la dispoziţie pentru orice întrebări.

Crista Bilciu

Mioritice, spectacol în aer liber la Muzeul Curtea veche

Nostalgia 53, după Mircea Cărtărescu. Spectacol selectat în Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent

Pe jumătate cântec - spectacol selecţionat în Fest-FDR Timişoara 2017, Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent 2016, Festivalul Naţional de Teatru Independent (FNTi) 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu