sâmbătă, 14 decembrie 2013

Teatrul de Foc la GAUDEAMUS 2013

Anda Saltelechi
Prima seara m-am simtit foarte bine, lucrurile s-au legat, chiar daca unii dintre noi am avut foarte mari emotii. Lumea s-a adunat in public de indata ce am inceput. Nu mi se pare foarte placut sa spui poezii "teatralizate" intr-un loc plin de oameni "fosnaitori" (nu invinuiesc pe nimeni ca vorbeste la un targ de carte :)) ), care nu se asteapta sa dea peste asa ceva acolo. Totul s-a derulat rapid, nici nu am avut timp sa rasuflu ca s-a si terminat. L-am vazut cu placere in public, chiar la poezia dumnealui, pe Ion Muresan. Un pic am avut emotii. A fost o experienta faina!

Cristian Rus 
Prima seara a fost ca un vis, s-a intamplat foarte repede, si cand m-am trezit nu mai stiam sigur ce am visat, dar refacand traseul mi-am dat seama ca defapt a fost foarte fain . Publicul a fost receptiv; simteam o energie constructiva din partea lui. A doua seara, a fost putin mai greu pana am adunat un public. Am fost mai organizati de data asta; cunosteam mai bine spatiul. Eu unul m-am simtit foarte bine pentru ca eram la Gaudeamus, pentru ca eram cu trupa mea si pentru ca eram printre oameni care sunt interesati de cultura.

Zimbran Rares 
In prima seara nu am avut deloc emotii, eram chiar foarte incantat sa fac un spectacol pe improvizatie, tinand cont ca am vazut doar bucati din momentele "jucate". Aveam toate simturile la 100%. Nu stiam ce urmeaza, cine urmeaza, cand se va termina, stiam doar ca sunt acolo, in momentul acela si trebuie sa actionez. M-am simtit extraordinar.
In a doua seara, am avut un pic de emotii, mai ales ca nu am intrat direct ci am stat mult inainte sa incepem. Mi sa parut ca energia a fost mai joasa si lucrurile nu au fost asa de fluide ca-n seara precedenta. au fost mici burti, dar ne-am mobilizat si am ridicat energia.

Iată un fragment:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu