vineri, 19 octombrie 2012

Un spectator cu blog şi alţi potenţiali spectatori

La cea de-a 7-a reprezentaţie a POEZISELOR, am avut printre spectatori un blogger. Mi se pare fascinant, pentru că nu ţin minte să ni se mai fi întâmplat asta. Un blogger e cumva o combinaţie între un spectator obişnuit şi un critic de teatru... E un fel de critic de teatru care vorbeşte pe înţelesul maselor şi nici nu are grijă să te menajeze. În timp ce rolul criticului este să te ajute să evoluezi ca artist, rolul bloggerului este ca, pur şi simplu, să le spună celorlalţi potenţiali spectatori dacă şi de ce să meargă la spectacol. Nu?
Feedback-ul unui blogger este mai elaborat decât cel pe care îl obţinem noi în urma completării chestionarelor, poate mai elaborat chiar decât cel obţinut în urma discuţiilor publice (sau depinde) - dar, ceea ce e bine este că discuţiile publice, din păcate, din cauza adrenalinei de după show, le uităm (data trecută am rugat pe un membru nou al echipei noastre, pe Iulia, să le noteze cum poate) - bloggerul, în schimb, îşi formulează părerile în scris, public.

Mulţumim, Constantin Piştea pentru review. Iată ce zice el:

"În seara asta, am fost invitat laPOEZISELE. Un spectacol de teatru-experimental, în care patru actori tineri improvizează pornind de la versurile a 14 poeţi contemporani. Spectacolul a ţinut cam o oră şi 20 de minute şi pot să spun că nu m-am plictisit deloc. Fiind gândit pentru 30 de spectatori, spaţiul de la Muzeul Naţional al Literaturii Române a implicat interacţiunea dintre actori şi privitori. La un moment dat, o actriţă mi-a înmânat o mască, pentru ca, după câteva minute, o alta să mă implice în completarea unui vers…"

Dar mai bine citiţi continuarea de blogul spectatorului nostru: http://constantinpistea.wordpress.com/2012/10/15/poezisele-un-experiment-interesant/

Abia aşteptăm să vină şi alţi bloggeri la POEZISELE!























Proiectul nostru mai are şi alţi prieteni. Bianca Dobrescu a scris pe Academiclink"Când suflă vântu-n buzunare ies în parcuri sau pe la orice eveniment unde intrarea-i gratuită. Și ce-i moca se dovedește a fi nu doar bun ci excelent! Așa că luni știți unde mă găsiți!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu